Københavns Kommune og Dansk Industri inviterer til ”Housing Fair”

Årligt flytter cirka 20.000 nye internationale borgere til hovedstadsregionen. Tilflytterne kan have svært ved at navigere i det danske boligmarked, og særligt kan det være svært for dem at finde en bolig i København. Københavns Kommune og Dansk Industri inviterer derfor endnu engang til ”Housing Fair”, der har til formål at give de nye borgere indsigt i boligmarkedet og inspiration til, hvordan de finder en bolig i og uden for hovedstaden.

Arrangementet finder sted onsdag den 14. november i Industriens Hus. Repræsentanter fra ejendomsbranchen har mulighed for at få en stand og møde nogle af de internationale borgere. I den forbindelse har Københavns Kommune og Dansk Industri efterspurgt medlemmer fra Ejendomsforeningen Danmark, som har mulighed for gratis at få en stand.

Yderligere information og tilmelding

Kontakt Mette Broholm Olsen fra Københavns Kommune eller telefon 21 57 39 94.