Derfor er jeg medlem

"Som ejer af et mindre ejendomsadministrationsfirma er jeg medlem af Ejendomsforeningen Danmark for at sikre mig, at det muligt at tilgå den nyeste viden inden for branchen på en let tilgængelig måde. Det har stor værdig, at jeg har mulighed for at få juridisk rådgivning i komplicerede sager. Desuden er Huset Jura - i medlemsbladet - en fantastisk måde, at blive oplyst omkring nye afgørelser, med betydning indenfor fast ejendom.

Ejendomsforeningen Danmarks kursustilbud er altid relevante og deres gå hjem-møder giver mig et godt pust og mulighed for at netværke.

Også www.ejendomsforeningen.dk bliver flittigt besøgt, idet jeg altid finder gode og relevante oplysninger der.

I en tid, hvor kompleksiteten af lejelovgivningen tiltager og den generelle tendens i sektoren går mod større og større administrationshuse, er det rart med Ejendomsforeningen Danmark som sparringspartner, således at jeg kan sikre, at mine kunder får den bedste rådgivning."

Lotte Engel, ejer af Freja Ejendomsadministration