Airbnb-konference

Tirsdag den 25. september holder Ejendomsforeningen Danmark i samarbejde med Realkredit Danmark et arrangement, hvor vi sætter fokus på korttidsudlejning igennem blandt andet Airbnb.

Airbnbs popularitet i Danmark vokser år efter år. Og hvilken betydning har det for ejendomsbranchen, turismen og andre erhverv i Danmark? På konferencen sætter vi fokus på de udfordringer, der er og kan opstå i forbindelse med den stigende brug af korttidsudlejning specielt i de større byer.

Curt Liliegren fra Boligøkonomisk Videnscenter fortæller, hvad den stigende korttidsudlejning gør ved prisdannelsen på boligmarkedet. Adm. direktør Katia K. Østergaard fra HORESTA og chef for turisme og oplevelsesøkonomi Lars Ramme Nielsen fra Dansk Erhverv kommer med deres syn på Airbnb.

Så kom og tag del i debatten tirsdag den 25. september kl. 9.00-12.00. Arrangementet bliver holdt hos Danske Bank i Kuppelsalen, Laksegade 10, København K.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Det er kun muligt at tilmelde den person, der er logget ind. Skal du tilmelde mere end en deltager, kan du sende en mail til info@ejendomsforeningen.dk