Aktive erhvervsudlejere

Kvaliteten af butikkerne i et område påvirker ikke kun glæden ved at bo der. Den påvirker også ejendommens værdi og i yderste konsekvens økonomien for beboerne, der betaler leje eller sammen ejer ejendommen.

Derfor har Ejendomsforeningen Danmark sammen med KAB og Områdefornyelsen Sydhavnen set nærmere på, hvordan almene og private boligforeninger kan lægge en strategi for og koordinere deres indsats for erhvervsudlejningen.

Vi har samlet erfaringer og resultater i publikationen ”Aktive erhvervsudlejere – strategi og koordinering som redskaber” og i guiden ”3 trin til en strategi for handelslivet”. På konferencen kan du få dit eksemplar og møde en række almene, private og kommunale aktører, der vil perspektivere de udfordringer, de står overfor og fokusere på mulige veje til at etablere et godt handelsliv.

Kl. 13.00 Velkomst
v/ adm. direktør Jens Elmelund, KAB & næstformand Mikkel Warming, AKB København

Kl. 13.10 Projektets resultater
- Hvorfor overhovedet interessere sig for erhvervsudlejning?
- Hvordan kan man lægge en strategi og koordinere arbejdet med at forfølge den?
v/ konsulent Cecilie Rønnow Eskelund, KAB

Kl. 13.45 Sydhavnsmodellen - Paneldebat
- Hvad er udfordringerne ved at være udlejer og beboer på samme tid?
- Hvad er potentialerne i at samarbejde

Kl. 14.25 Refleksion - hvad kræver strategisk udlejning af administrator
v/ kundechef Jonas M. Cohen, AKB København & juridisk konsulent Mette Haagensen, Ejendomsforeningen Danmark

Kl. 14.45 Pause

Kl. 15.00 De videre perspektiver - Paneldebat
- Hvordan kan kommuner støtte op om handelslivet?
- Hvad kan vi lære af eksisterende samarbejder?

Kl. 15.40 Opsamling og tak for i dag
v/ adm. direktør Jens Elmelund, KAB & næstformand Mikkel Warming, AKB København

Tid og sted

Konferencen bliver holdt den 30. oktober 2017 kl 13.00-16.00 hos KAB, Studiestræde 38, København K

Tilmelding

Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig konferencen på mach@kab-bolig.dk senest den 27. oktober 2017, kl. 12.00.