Ejendomspolitisk åbningsdebat 2018

Ejendomsforeningen Danmark inviterer i samarbejde med Realkredit Danmark til årets ejendomspolitiske åbningsdebat onsdag den 3. oktober kl. 15.00 – 17.00 hos Danske Bank, Kuppelsalen, Laksegade 10, København K.

Her vil relevante ordførere fra de politiske partier, vanen tro, diskutere det kommende folketingsårs ejendomspolitiske udfordringer. Medlemmer af Ejendomsforeningen Danmark kan overvære debatten og vil få mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Efter debatten byder Realkredit Danmark på en let anretning med sandwich og kolde forfriskninger.

Der er et begrænset antal pladser, og Ejendomsforeningen Danmarks medlemmer har fortrinsret til arrangementet. Hver medlemsvirksomhed kan maks. tilmelde to deltagere.

Det er kun muligt at tilmelde den person, der er logget ind. Skal du tilmelde mere end en deltager, kan du sende en mail til info@ejendomsforeningen.dk.