Faldgruber ved salg af andelsboliger

Mandag den 19. november holder Ejendomsforeningen Danmark et gå hjem-møde, hvor vi sætter fokus på faldgruber ved salg af andelsboliger.

Administrationschef og advokat Timmy Lund, Vest Administrationen A/S og advokat og juridisk konsulent Mette Haagensen, Ejendomsforeningen Danmark fortæller om blandt andet:

- De skjulte overpriser. Hvad er i det hele taget overpris, og hvad er vores bedste bud på, hvad "der holder"
- Hvornår må vi udbetale tilbageholdte beløb? Ny contra gammel AB aftale
- Udbedring af mangler. Hvem gør det? Og hvilken betydning har det?
- Autorisationsmangler - fx VVS og el. Hvad skal administrator og bestyrelsen påse?
- Honorar til AB og administrator ved handler?
- Depositum til AB?

Tid og sted
Gå hjem-mødet bliver holdt mandag den 19. november kl. 15.00-17.00 hos Ejendomsforeningen Danmark, Nørre Voldgade 2, 1358 København K.

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er nødvendig:

NB! Det er kun muligt at tilmelde den person, der er logget ind. Skal du tilmelde mere end en deltager, kan du sende en mail til info@ejendomsforeningen.dk