Fremtidens lejemål er bæredygtige

Ejendomsforeningen Danmark inviterer i samarbejde med Green Building Council Denmark til gå hjem-møde, hvor vi stiller skarpt på den eksisterende bygningsmasse. Hvordan kan man som ejer, udlejer og administrator af fast ejendom positionere og optimere sit byggeri og sin bygningsportefølje til fremtidens efterspørgsel på bæredygtige bygninger og drift.

Tendensen har været tydelig i udlandet i mange år, og også her i Danmark begynder vi at mærke udviklingen - fremtidens lejere vil have bæredygtige kontorbygninger, og dokumentationen skal være på plads. Men hvad betyder det for den eksisterende bygningsmasse? Og hvilke konsekvenser og gevinster har det for lejere og bygningsejere?

Dagens program

14.30 Velkomst og introduktion af program
         v/ direktør Mette Qvist, Green Building Council Denmark

14.35 Tendenser og den eksisterende bygningsmasse
         v/ cheføkonom Morten Marott Larsen, Ejendomsforeningen Danmark

14.55 Certificering og funktionel værdiskabelse
         v/ direktør Mette Qvist, Green Building Council Denmark

15.05 Værdiskabelsen ved bæredygtighedscertificering – investorperspektivet, Case: Hirsprunghus
         v/ energichef Hans Andersen, DEAS

15.25 Pause

15.40 Det bæredygtige domicil – lejerens fremtidige kvalitetssikring, Case: Hirsprunghus
         v/ teamleder Nokke Klenow, NNE Pharmaplan

16.00 Temperaturmåling på efterspørgslen af certificeret byggeri
         v/ TBA

16.20 Afrunding og netværk med forfriskning

Tid og sted

Onsdag den 13. september 2017 kl. 14.30-17.00 hos KLP Auditorium, Arne Jacobsens Allé 14, 2300 København S.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig gå hjem-mødet på Green Building Council Denmarks hjemmeside.