Godmorgenmøde om skat og moms

Kom til godmorgenmøde onsdag den 6. september, hvor Ejendomsforeningen Danmark og EY giver et brush up på det nye ejendomsvurderingssystem og moms.

Momspraksis i relation til fast ejendom er under konstant udvikling – få seneste status af EY’s momseksperter.

Dagens program

Ejendomsskatter
Nyt vurderingssystem – hvor står vi?
Ejendomsforeningen Danmark har været tæt på processen og fortæller overordnet om, hvad vi ser ind i – og om alle ønsker er imødekommet.
v/ cheføkonom Morten Marott Larsen, Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsvurdering
EY giver overblik over de vedtagne ændringer til Vurderingsloven med fokus på erhvervsejendomme.
v/ Tax Partner Claus Pedersen, EY

Ejendomsbeskatning
Der er væsentlige konsekvenser for både tinglysningsafgift, dækningsafgift og grundskyld. EY giver overblik med fokus på optimeringsmuligheder.
v/ Tax Partner, Claus Pedersen, EY

Moms
Salg af udlejningsejendomme
Seneste nyt om praksis, muligheder og risici.
v/ Peter K. Svendsen og Anja G. Dahlgaard, EY

Praksis omkring salg af gamle bygninger
v/ Peter K. Svendsen og Anja G. Dahlgaard, EY

SKATs udvidelse af begrebet byggegrunde
Praksis omkring ombygning af gamle bygninger og efterfølgende salg.
v/ Peter K. Svendsen og Anja G. Dahlgaard, EY

Tid og sted

Godmorgenmødet bliver holdt onsdag den 6. september hos EY, Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Vi begynder dagen kl. 8.30 med en let morgenmad. De faglige indlæg begynder kl. 9.00. Vi slutter kl. 12.00 med en let frokost.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig:

NB! Det er kun muligt at tilmelde den person, der er logget ind. Skal du tilmelde mere end en deltager, kan du sende en mail til info@ejendomsforeningen.dk.