Seminar for ledende medarbejdere: Håndtering af den nye persondataforordning

Bliv klar til at håndtere persondataforordningen, og få styr på de nye krav til behandling af personlige oplysninger

Seminaret sætter fokus på de juridiske og forretningsorienterede udfordringer, som ledere af administrationsvirksomheder står over for når de skal leve op til den nye persondataforordning.

På seminaret får du konkret viden og løsningsmuligheder, som du kan implementere direkte i din virksomhed.

Seminaret er målrettet administrationsvirksomheders ledende medarbejdere, der på ledelsesniveau skal forholde sig til, hvordan virksomheden skal gribe arbejdet an for at blive compliant i forhold til persondataforordningen.

Seminaret er i høj grad bruger- og dialogbaseret, og der er derfor et begrænset antal pladser.

På seminaret gennemgås de overordnede krav ved behandling af personoplysninger i administrationsvirksomheder, og du får styr på det praktiske arbejde med kontrakter, analyser og vurderinger for at overholde persondataforordningen, herunder:

• Privatlivspolitik
  • Databehandleraftale
  • Samtykkeerklæring
  • Intern instruks for blandt andet:
    - sletning af data
    - brud på persondataloven
    - dokumenteret proces
    - konsekvensanalyse
    - udpegning af de relevante medarbejdere til nøglepersoner
  • Medarbejderundervisning
  • Oplysningspligt
  • Anbefaling vedrørende kryptering

Seminaret er en unik mulighed for at netværke med ligesindede og få kompetent sparring i forhold til den risikobaserede tilgang til databeskyttelse og implementering i administrationsvirksomheden.

Quality Hotel Høje Taastrup, Carl Gustavs gade 1, 2630 Taastrup
Tirsdag den 23. januar 2018 kl. 9.00-17.00

Advokat Catrine Søndergaard Byrne, Labora Legal
Juridisk konsulent og advokat Mette Haagensen, Ejendomsforeningen Danmark

Det koster 6.250 kr. inkl. moms for medlemmer at deltage i seminaret.
Prisen for ikke-medlemmer er 8.500 kr. inkl. moms.

Læg i kurv

Seminar om persondataforordningen (23/01-2018)