Økonomisk konsulent søges til Ejendomsforeningen Danmark

Er du interesseret i at arbejde i en branche, hvis samlede værdi overstiger Danmarks BNP?

Ejendomsforeningen Danmark søger en økonomisk konsulent, som har mod på mange spændende udfordringer i en branche i konstant udvikling.

Jobbet som økonomisk konsulent

De offentlige ejendomsvurderinger står over for at skulle gennemføre et kvantespring. Ejendomsforeningen Danmark spiller en central rolle i at sikre, at fremtidens ejendomsvurderinger for erhvervsejendomme bliver markedskonforme. For at løse opgaven skal vi videreudvikle de mange modeller og standarder for erhvervsejendomme, som Ejendomsforeningen Danmark allerede har, og vi skal fortsætte vores arbejde med at indsamle ejendomsdata.

Din rolle bliver central i dette væsentlige udviklingsarbejde, hvor du skal arbejde tæt sammen med foreningens øvrige økonomer. Kvalificerede analyser og solide data er udgangspunktet for et gennemsigtigt og åbent marked for investeringsejendomme - til gavn for dansk økonomi, markedet og foreningens medlemmer.

Du skal også indgå i løsningen af den økonomiske afdelings øvrige opgaver, herunder gennemførelse af økonomiske analyser, undersøgelser af investeringsejendomsmarkedets rolle i dansk økonomi, konsekvensberegninger af lovforslag og kortlægning af kommunernes ejendomsvenlighed. Ligeledes vil du blive en del af sekretariatets tværfaglige arbejde, og du vil skulle stå for økonomiske artikler og nøgletal til vores medlemsblad Huset. Du får mulighed for at undervise på vores økonomiske kurser i for eksempel ejendomsinvestering og finansiering, ejendomsoptimering, ejendoms- og skatteregnskab og værdiansættelse.

Den økonomiske afdeling består af syv medarbejdere, som refererer til cheføkonom Morten Marott Larsen.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du

•   er uddannet økonom, fx cand.polit., cand.oecon. eller mat.øk.
  •   har nogle års erhvervserfaring
  •   er fagligt dygtig og teoretisk velfunderet
  •   har interesse for analyser, er nysgerrig og har let ved at lære nye områder at kende
  •   er engageret og har en positiv og resultatorienteret indstilling
  •   er god til formidling og brænder efter at dele din viden
  •   har erfaring med holde oplæg og evt. også med at undervise
  •   kan lide tanken om at arbejde i en politisk organisation, der varetager medlemmernes interesser

Vi tilbyder

Du bliver en del af en erhvervsorganisation med 30 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på samarbejde og på at have en åben og uformel omgangstone. Selvstændighed og ansvarlighed er vigtige nøgleord i dette job.

Vi tilbyderet udfordrende og fagligt udviklende jobi centrum af København med plads til familie. Stillingen er på 37,5 timer inklusive frokost og har desuden en rådighedsforpligtelse.

Mere information og ansøgningsfrist

Lyder jobbet interessant og matcher det dine forventninger og ambitioner, så send en ansøgning til os.

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os på oekonom@ejendomsforeningen.dk. Samtaler holdes løbende, send derfor gerne din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, så kontakt cheføkonom Morten Marott Larsen på tlf. 28 45 56 51 eller mml@ejendomsforeningen.dk.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og på LinkedIn.

Ejendomsforeningen Danmark er den professionelle erhvervsorganisation for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom. Vi varetager medlemmernes interesser, og foreningens medlemmer dækker omkring 85 procent af det professionelle ejendomsmarked.

Medlemmerne er blandt andet: Pensionskasser, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, enkeltpersoner, fonde og foreninger, der ejer udlejningsejendomme og/eller domicilejendomme, grundejerforeninger, advokater og ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.