Administrerende direktør

Ejendomsforeningen Danmark er en veldrevet og effektiv brancheorganisation i en positiv udvikling, hvor målet er at blive en endnu mere åben, dynamisk, moderne og professionel organisation for den samlede danske ejendomsbranche. Vil du være en del af det arbejde og være centralt placeret i ejendomsbranchen, så kan du blive vores nye administrerende direktør, der skal lede Ejendomsforeningen Danmark. Du får ansvaret for foreningens sekretariat med i alt 20 medarbejdere og refererer til bestyrelsen.

Foreningens bestyrelse søger en strategisk og visionær direktør, der evner at øge foreningens synlighed og gennemslagskraft.

Vi lægger vægt på, at du går foran, og gennem dine gode faglige kvalifikationer og en aktiv ledelsesmæssig indsats i det daglige bidrager til at drive foreningens udvikling. Du skal samtidig sikre, at vi hver dag leverer en kvalificeret, effektiv og målrettet helhedsindsats til fordel for vores medlemmer.

Den ideelle kandidat har formentlig en videregående akademisk uddannelse som for eksempel cand.scient.pol., cand.polit., cand.merc. eller cand.jur. Alternativt en uddannelse som ingeniør eller HD suppleret med en professionel efteruddannelse.

Derudover forventes erfaring med ledelse og professionel erfaring fra en interesseorganisation eller erfaring med ledelse i en større virksomheds kommunikations- eller public affairs funktion.

Den kommende administrerende direktør skal derfor være udadvendt og i stand til at udvikle stærke relationer til de væsentligste interessenter herunder foreningens medlemmer, politikere, embedsmænd og journalister.

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Rikke Dalmose Boston og Jens Brandum hos Executive Search selskabet Human Capital Group på telefon 70 23 12 00. Send din ansøgning til Human Capital Group på rdb@hcg.dk. Enhver henvendelse til Human Capital Group behandles fortroligt og vil ikke blive videreformidlet til Ejendomsforeningen Danmark uden din tilladelse.

Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Ejendomsforeningen Danmark varetager medlemmernes interesser, og foreningens medlemmer dækker ca. 85 procent af det professionelle ejendomsmarked.

Ejendomsforeningen Danmark er organisationen, der sørger for, at branchens synspunkter bliver hørt i ministerierne og på Christiansborg. Foreningen har et etableret netværk på den politiske scene i ind- og udland og et omfattende netværk af samarbejdspartnere på det danske og det internationale ejendomsmarked. En af organisationens vigtigste opgaver er at arbejde for, at branchens stemme giver genlyd i medierne og den offentlige debat. Ejendomsforeningen Danmark repræsenterer derudover medlemmerne i en lang række offentlige nævn, kommissioner og bestyrelser og er med til at udpege lægdommere til boligretten og repræsentanter til de kommunale huslejenævn.

Ejendomsforeningen Danmark har en række veletablerede medier, som sikrer, at medlemmerne hurtigt og løbende bliver opdateret om udviklingen inden for brancherelevant lovgivning og praksis. Derudover udbyder foreningen et omfattende kursusprogram og en ejendomsadministratoruddannelse. Formålet er at bidrage til udviklingen af en fagligt stærk og professionel ejendomsbranche. Alle administratormedlemmer er på baggrund af foreningens etiske normer forpligtet til at sikre videreuddannelsen af egne medarbejdere og skal årligt underskrive en ledelseserklæring.