Blanketter og kontrakter

Ejendomsforeningen Danmark har udarbejdet en lang række af de blanketter, som bruges ved administration af fast ejendom. Blanketterne overholder kravene i lovgivningen og revideres løbende i takt med lovændringer, satsændringer mv.

Blanketterne sikrer, at varslinger er gyldige, og at de korrekte beløb med videre bliver opkrævet.

Se vores forskellige blanketter og kontrakter til venstre. Flere af dem kan du downloade gratis.

Nyere versioner af Office har skrappere sikkerhedsindstillinger, når du henter Office-dokumenter på nettet.

Hvis du har en nyere version af Office skal du derfor vælge "Gem", efter at du har klikket på ovenstående links, markeret med *. Nu kan du åbne og printe dokumentet.

Papirblanketterne kan bestilles ved at sende en mail til info@ejendomsforeningen.dk

Log ind på Blanketmodulet OBS Blanketmodulet kræver abonnement

Nyt kursuskatalog: Kom på kursus eller læs et EA-fag i efteråret 2018

Se listen over alle kurser i efteråret 2018

Fag på EA-uddannelsen

Disse fag starter op i efteråret 2018:
De obligatoriske fag Indledende ejendomsadministration og Administration af boligudlejningsejendomme, valgfagene Andelsbolig- og ejerforeninger og Ejendomsinvestering og -finansiering samt suppleringsfaget Grundlæggende bogføring og regnskab.

Se kursuskataloget