Ejendomsstatistikken

Ejendomsstatistikken er en internetbaseret database med statistik om ejendomsmarkedet. Den samler al tilgængelig information om ejendomsmarkedet ét sted.

Den indeholder statistik, der er offentligt tilgængeligt eller kan købes som specialudtræk fra for eksempel Danmarks Statistik og er suppleret med Ejendomsforeningen Danmarks egne data. Ejendomsstatistikken bliver løbende opdateret og suppleret med helt nye data.

Ejendomsstatistikken fungerer som Statistikbanken fra Danmarks Statistik, hvor data kan gemmes i mange filformater og kan vises som forskellige typer af grafer og landkort.

1. Ejendomsbestand
  2. Nybyggeri
  3. Omkostninger ved byggeri
  4. Omkostninger ved ejendomsdrift
  5. Afkast, pris og leje af fast ejendom
  6. Beboere og erhvervslejere
  7. Ledige lokaler og boliger
  8. Omsætning af ejendomme
  9. Internationale sammenligninger

Dataene i Ejendomsstatistikken stammer fra en lang række forskellige kilder – både offentlige myndigheder og andre aktører i ejendomsbranchen.

Altid opdateret!

Ejendomsstatistikken opdateres løbende med nye data. Ejendomsforeningen Danmark er konstant på udkig efter nye data med særlig fokus på de områder, der er mindst dækkede af eksisterende statistik. De seneste opdateringer vises på forsiden.

Kontakt

For yderligere information kontakt cheføkonom Morten Marott Larsen for Ejendomsforeningen Danmark på telefon 33 12 03 30 eller info@ejendomsforeningen.dk

Funktioner

Få et samlet overblik over ejendomsmarkedet med Ejendomsstatistikken