Markedsstatistikken – tomgang

Ejendomsforeningen Danmarks markedsstatistik opgør den økonomiske og arealmæssige tomgang for erhvervs- og boliglejemål. Statistikken er opgjort for sektorerne kontor, butik, industri og bolig og er geografisk fordelt på regioner, landsdele og markedsmæssige relevante områder.

Markedsstatistikken udkommer hvert kvartal, og resultaterne er gratis til rådighed.

Seneste webrapport, oktober 2018

Se webrapport
Se pressemeddelelse (14.11)

Vær med, og få fordele

Ejendomsforeningen Danmark vil gerne invitere endnu flere medlemsvirksomheder til at deltage i markedsstatistikken. De deltagende virksomheder modtager en særskilt opgørelse over deres tomgang til eget brug.

Kontakt underdirektør Morten Marott Larsen på mml@ejendomsforeningen.dk eller telefon 28 45 56 51 eller seniorøkonom Mikkel Alsø på mal@ejendomsforeningen.dk eller telefon 31 62 01 08.

Se beskrivelsen af opgørelsesmetoder for tomgang

Mobil adgang til interaktiv statistik

Vi har udarbejdet en guide der beskriver, hvordan du får adgang til Ejendomsforeningen Danmarks interaktive statistikker på din smartphone eller tablet.

Hent guide