Priser, tilmelding og afbestilling

Priserne på fagene på EA-uddannelsen er momsfri.

Indledende ejendomsadministration - tilmeld dig nu

8.445

Administration af boligudlejningsejendomme - tilmeld dig nu

19.875

Andelsbolig- og ejerforeninger - tilmeld dig nu

Erhvervslejeret

13.770

Grundlæggende bogføring og regnskab - tilmeld dig nu

6.885

Ejendoms- og skatteregnskab

19.875

Ejendomsinvesteringer og finansiering - tilmeld dig nu

13.770

Ejendomsforeningen Danmark yder tilskud til sine medlemmer. Ring på 33 12 03 30 eller skriv til kursus@ejendomsforeningen.dk og hør nærmere.

Tilmelding til ejendomsadministratoruddannelsen

Ejendomsforeningen Danmark tilrettelægger undervisningen et semester ad gangen. Du vil kunne orientere dig om næste semesters undervisning fra omkring medio maj og medio november i forbindelse med, at kursuskataloget udkommer.

Tilmelding til efterårets fag kan foretages fra 1. juni. (Forsinkelsen skyldes øget krav til oplysningerne i forbindelse med registrering af studerende i det offentlige uddannelsessystem).

Tilmelding til forårets fag kan foretages fra medio november
Du kan først tilmelde dig næste semesters fag, når de fremgår som en vare, der kan købes i shoppen her på hjemmesiden. Hvis du ikke kan finde de nye fag, betyder det derfor, at der ikke er åbnet for tilmeldingen endnu.

Afbestilling

Afbestilling skal ske skriftligt til Ejendomsforeningen Danmark. Ved afbestilling beregnes følgende gebyrer:

Gebyr

Tidligere end 5 uger før kursusstart

kr. 500,00

3-5 uger før kursusstart

50 % af kursusafgiften

3 uger før kursusstart

100 % af kursusafgiften

Spørgsmål til EA-uddannelsen?

Du kan kontakte sekretariatet mandag-torsdag fra kl. 12.30-15.30 på 33 12 03 30 eller kursus@ejendomsforeningen.dk

Download studiehåndbogen