Tidligere beskeder

Den seneste besked vil altid fremgå under "Beskeder" på den forrige side.

Tidligere beskeder vil blive flyttet til denne side. Du bør derfor også holde dig orienteret på denne side, for at sikre du er opdateret.

3. januar 2018:
I forbindelse med eksamen i næste uge skal du anføre studie-ID på din besvarelse.
Dit studie-ID er lig med de 6 første tal i dit cpr.nr. Du må ikke anføre hele dit cpr.nr.

14. november 2017:
Eksamen afholdes tirsdag den 9. januar kl. 10-14 hos CPH Business, Landemærket 11, 1119 København K i lokale 310, 313, 316/317 (3. sal).

Regelsæt for eksamen er blevet opdateret en smule, så husk at læs den seneste version inden eksamen og medbring side 3 i underskrevet stand.

29. september 2017:

Eksamensdatoen er fastlagt til tirsdag den 9. januar 2018 kl. 10-14. Se yderligere info under punktet eksamen.

31. juli 2017:

Velkommen til valgfaget Andelsbolig- og ejerforeninger på EA-uddannelsen.

Undervisningsplanen nedenfor er opdateret med pensum, ligesom undervisningsmateriale til den første undervisning er uploadet nedenfor, således at det er muligt at forberede sig allerede nu.

7. juli 2017:

Velkommen til valgfaget Andelsbolig- og ejerforeninger på EA-uddannelsen.

Undervisningsplanen nedenfor er opdateret med pensum til første undervisningsgang, ligesom undervisningsmateriale til den første undervisning er uploadet nedenfor, således at det er muligt at forberede sig allerede nu.

Pensum for den resterende undervisning uploades senest 1. august 2017.