Tidligere beskeder

Den seneste besked vil altid fremgå under "Beskeder" på den forrige side.

Tidligere beskeder vil blive flyttet til denne side. Du bør derfor også holde dig orienteret på denne side, for at sikre du er opdateret.

3. januar 2018:
I forbindelse med eksamen i næste uge skal du anføre studie-ID på din besvarelse.
Dit studie-ID er lig med de 6 første tal i dit cpr.nr. Du må ikke anføre hele dit cpr.nr.

14. november 2017:
Regelsæt for eksamen er blevet opdateret en smule, så husk at læs den seneste version inden eksamen og medbring side 3 i underskrevet stand.

13. oktober 2017:

Hjemmeopgave vedrørende beregning af maksimalpris m.v. er nu uploadet neden for til brug for undervisning den 25/10.

29. september 2017:

Eksamensdatoen er nu fastlagt til tirsdag den 9. januar 2018 kl. 10-14. Se yderligere info under punktet eksamen.

27. september 2017:

Vigtig information fra Erhvervsakademi Dania vedr. parkering:

Grundet den store ombygning af Campus Randers er det lidt trængt med parkeringsplader efter kl. 08.30.

Vi har derfor kontaktet Randers Storcenter og de er indforstået med at vi bruger den øverste del af parkeringspladsen hos dem, til parkeringsbrug for både os som ansatte og vores studerende. Der er kun 2 minutters gang fra centeret og over på akademiet.

Vi beklager ulejligheden.

20. september 2017:

Plancher til undervisningen tirsdag den 26. september 2017 er uploadet neden for.

Vær opmærksom på, at vi først holder frokostpause kl. 12.30.

Hvis der er tid til det, så slutter vi dagen af med at tale 15 minutter om retsgrundlaget for andelsboliger, så I har bedre tid til næste undervisningsgang til at tale om beboelse, fremleje, vedligeholdelse og forbedringer.

29. august 2017:

Det er med beklagelse, at vi må meddele, at Henrik da Silva har søgt nyt arbejde, og derfor ikke underviser for Ejendomsforeningen Danmark i efteråret 2017. Det betyder desværre, at vi har været nødsaget til at flytte første undervisningsgang fra den 20. september (som først annonceret) til den 26. september i stedet for. Vær opmærksom på, at den 26. september er en tirsdag! Der er uploadet en ny undervisnings- og pensumplan i dag, men det tidligere oplyste pensum er fortsat gældende. Dog er det Mette Haagensen, der gennemfører undervisningen om ejerforeninger i stedet for Henrik da Silva.

7. juli 2017:

Velkommen til valgfaget Andelsbolig- og ejerforeninger på EA-uddannelsen.

Undervisningsplanen nedenfor er opdateret med pensum til første undervisningsgang, ligesom undervisningsmateriale til den første undervisning er uploadet nedenfor, således at det er muligt at forberede sig allerede nu.

Pensum for den resterende undervisning uploades senest 1. august 2017.