Tidligere beskeder, København

Tidligere beskeder vil blive flyttet til denne side. Du bør derfor også holde dig orienteret på denne side, for at sikre du er opdateret.

Den seneste besked vil altid fremgå under "Beskeder" på den forrige side.

7. september 2018:

Undervisningen mandag den 10. september afholdes i lokale 314/315, hvorefter undervisningen mandag den 17. september afholdes i lokale 114/115, som oprindeligt annonceret.

20. august 2018:

Undervisningen på Cph Business foregår i lokale 114/115. Lokalet ligger på 1. sal ved siden receptionen. Bemærk venligst, at undervisningen er flyttet fra Ejendomsforeningen Danmark til Cph Business.

8. august 2018:

Der er i dag sendt en velkomstmail ud til alle studerende der er tilmeldt faget. Har du umiddelbart ikke modtaget mailen, kan det skyldes at den er havnet i dit spamfilter/uønsket post, så tjek disse to mapper i din mailboks.

3. august 2018:

Materialet til undervisningen er nu tilgængeligt via menupunktet nedenfor "Materiale til undervisningen". Plancher til de enkelte undervisningsgange oploades løbende frem mod at undervisningen afholdes.

7. juni 2018:

Velkommen til det obligatoriske fag Indledende ejendomsadministration på EA-uddannelsen