Virksomhedskurser

Trænger dine kolleger også til at komme på kursus?

Kan I samle en gruppe kollegaer på minimum ti personer, så kan det i høj grad betale sig at overveje et virksomhedskursus hos Ejendomsforeningen Danmark.

Vi har stor erfaring med at udvikle fagligt stærke og branchetilpassede kurser – og med at skabe målrettet kompetenceudvikling.

Med et skræddersyet efteruddannelseskursus fra Ejendomsforeningen Danmark kan I opnå et solidt fælles fundament i jeres daglige arbejde. Samtidig får I adgang til vores korps af de skarpeste undervisere inden for deres disciplin. De tilrettelægger undervisningen ud fra jeres ønsker og behov.

Vi har en bred vifte af kurser – fra korte værktøjskurser til hele fag på EA-uddannelsen.

Vil I høre mere?

Kontakt os på info@ejendomsforeningen.dk eller på telefon 33 12 03 30 og hør nærmere.

Vi har udviklet kurser for blandt andre

• BoligExperten
  • Bygningsstyrelsen
  • CEJ Ejendomsadministration A/S