Virksomhedskurser

Trænger dine kollegaer også til at komme på kursus?

Kan I samle en gruppe kollegaer på minimum 10 personer, kan det i høj grad betale sig at overveje et virksomhedskursus hos Ejendomsforeningen Danmark.

I Ejendomsforeningen Danmark har vi stor erfaring med at udvikle fagligt stærke og branchetilpassede kurser – og med at skabe målrettet kompetenceudvikling.

Med et skræddersyet efteruddannelseskursus fra Ejendomsforeningen Danmark kan I opnå et solidt fælles fundament i det daglige arbejde i virksomheden. Samtidig får I adgang til vores korps af de skarpeste undervisere inden for deres disciplin, som tilrettelægger undervisningen ud fra jeres ønsker og behov.

Vi har en bred vifte af kurser - fra korte værktøjskurser til hele fag på EA-uddannelsen.

Kontakt os på info@ejendomsforeningen.dk eller på telefon 3312 0330 og hør nærmere.

Vi har udviklet kurser for blandt andre:

• BoligExperten
  • Bygningsstyrelsen
  • CEJ Ejendomsadministration A/S
  • Coop Ejendomme
  • Dansk Ejendomsmæglerforening
  • Dansk Financia A/S
  • DEAS
  • Hansen|Sønderby Advokatfirma
  • Haugaard|Nielsen Advokatpartnerselskab
  • Jeudan
  • Københavns Ejendomme, Københavns Kommune